Klik hier voor menu
P

Hoe ga ik te werk: mensen

Hierbij heb ik een duidelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen.


Kinderen:

Bij kinderen werk ik op een speelse manier. Hiervoor zet ik Scarlet in. Zij is speels en zeer schattig om te zien waardoor er geen kinderen bang voor haar zijn. Omdat het lekker buiten is in de natuur zijn de meeste kinderen erg rustig. De pony zet ik in een afgesloten stuk en dan focus ik eerst op het kind. Bespreek wat er gaat gebeuren en stel ze op hun gemak. Daarna gaat het kind in het midden staan bij de pony. Ik begeleid het kind door middel van vragen zodat we bij het probleem komen. De pony reageert op wat er fysiek gebeurd met het kind. Als het kind troost nodig heeft zal de pony dit geven. Er ontstaat een energetische band en het kind voelt zich begrepen. Daarbij helpt dat het kind vertrouwen heeft in de pony omdat deze niks zal/kan doorvertellen! Wat ik tot nu toe heb meegemaakt in sessies is niet in woorden te bevatten.

Ik heb met mijn werk veel mooie momenten meegemaakt.

 

Volwassenen:

Voor volwassenen zet ik Secret in! Zij is een grote sierlijke Engelse Volbloed vol temperament maar oh zo lief! Zij pikt feiloos op wat er speelt bij de mensen en weet iedere keer weer om mensen te helpen om te begrijpen en verwerken wat er boven komt. Denk hierbij o.a. aan zaken die u zowel zakelijk als prive bezighouden. Vragen waar u een antwoord op wilt of een trauma waar u mee wilt kunnen omgaan.

 

Pubers:

En dan heb ik nog Destiny. Haar zet ik vooral in bij pubers of mensen die een extra zetje nodig hebben. Destiny is een kei in het direct zijn. Zij windt er geen doekjes om en laat zeer duidelijk zien/voelen waar de knelpunten zitten. Als men het toestaat zal ze daarna op een zeer zachte manier je helpen bij het verwerken en/of loslaten.

 

Bedrijven:

Bedrijven kunnen bij mij terecht voor groepssessies/teambuildingssessies. Dit om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren in het team of om leidinggevende te ondersteunen.

 

Hierbij een resensie van een client in een 1 op 1 sessie:

Sacha is een rustige coach. Ze heeft een vriendelijke uitstraling en door haar houding voelde ik me snel op m'n gemak bij haar. Iets wat ik heel belangrijk vind bij een coach. Ze weet op een fijne manier tot de kern van het probleem of de coachvraag te komen en heeft respect voor haar clienten. Ik ben blij dat ik haar mocht leren kennen.